Sto Timoni

24 Νοεμβρίου αποκαλύπτεται η νέα γενιά του Ford Ranger

Η αναμονή για το εντελώς νέο Ford Ranger φτάνει στο τέλος της. Αφού μας ενημέρωσε για τις σκληρές δοκιμές στις οποίες υποβλήθηκε στην Αυστραλία το νέο της pick up προχωρά τώρα στην κοινοποίηση της ημερομηνίας της επίσημης αποκάλυψής του: στις 24 Νοεμβρίου θα μάθουμε όλα τα μυστικά της επόμενης γενιάς του Ford Ranger

Σε εμφανέστατη σχεδιαστική ανανέωση και επαναπροσδιορισμό της φιλοσοφίας, των ικανοτήτων και των προδιαγραφών του Ford Ranger ώστε να είναι το πιο έξυπνο, το πιο ευέλικτο και το πιο ικανό Ranger όλων των εποχών προχώρησε η Ford. Πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο προορίζεται για πελάτες σε περισσότερες από 180 αγορές σε όλο τον κόσμο. Η Ford πραγματοποίησε πάνω από 5.000 συνεντεύξεις και συνεργάστηκε με εκατοντάδες ιδιοκτήτες pick-up, σε δεκάδες workshops σε όλο τον πλανήτη για να ανακαλύψει τον τρόπο χρήσης των οχημάτων τους, τα στοιχεία που τους αρέσουν ή επιθυμούν περισσότερο και το είδος των εμπειριών που μετράνε γι’ αυτούς.

Αυτή η ανθρωποκεντρική προσέγγιση βοήθησε την Ford να επινοήσει και να εφαρμόσει λύσεις για την επόμενη γενιά Ford Ranger που οι πελάτες αναζητούν και εκτιμούν περισσότερο.

Με σκληροτράχηλη νέα εμφάνιση και πληθώρα νέων χαρακτηριστικών που βελτιώνουν την παραγωγικότητα, τις ικανότητες και την ευελιξία, η επόμενη γενιά Ranger που θα λανσαριστεί το 2023 είναι σχεδιασμένη για να προχωρήσει ακόμα περισσότερο, να εργαστεί ακόμα σκληρότερα και να προσφέρει περισσότερη άνεση και ποιότητα από ποτέ.

Ανακαλύψτε την επόμενη γενιά Ranger στις 24 Νοεμβρίου, σε ζωντανή μετάδοση από τις 08:00 CET εδώ: https://www.youtube.com/c/FordEurope

Μέχρι τότε, πάρτε μία πρώτη γεύση από τη διαδικασία σχεδίασης, εδώ, με τον Chief Designer της επόμενης γενιάς Ranger, Max Tran, ο οποίος αποκαλύπτει πώς χιλιάδες ιδιοκτήτες από όλο τον κόσμο επηρέασαν με τα σχόλιά τους τη σχεδίαση του pick-up και πολλά από τα κύρια χαρακτηριστικά του.

 

Σχόλια

«Ως σχεδιαστές, εμπλέξαμε τους πελάτες πολύ νωρίτερα στη διαδικασία, περάσαμε πολύ περισσότερο χρόνο μαζί τους και πήραμε περισσότερες πληροφορίες από ποτέ.»

«Περιέργως, διαπιστώσαμε ότι ανεξαρτήτως αγοράς, οι πελάτες μας είναι άνθρωποι των έργων. Τους αρέσει να λύνουν οι ίδιοι τα προβλήματά τους αλλά και να νιώθουν αυτοπεποίθηση στο όχημά τους … όχι απλά ως προς τον τρόπο που λειτουργεί αλλά ως προς την αίσθηση που έχουν όταν το οδηγούν», δήλωσε ο Max Tran, Chief Designer, Ranger

# # #

Σχετικά με τη Ford Motor Company

Η Ford Motor Company είναι μία παγκόσμια εταιρεία με έδρα στο Dearborn, Michigan. Το πρόγραμμα Ford+ για την ανάπτυξη και τη δημιουργία αξίας συνδυάζει υφιστάμενα πλεονεκτήματα, νέες δυνατότητες και σταθερές σχέσεις με τους πελάτες για τον εμπλουτισμό των εμπειριών και την ενίσχυση της πιστότητας αυτών των πελατών.  Η Ford σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται και υποστηρίζει τεχνικά μία πλήρη γκάμα συνδεδεμένων και όλο και περισσότερο εξηλεκτρισμένων επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων: Φορτηγά, SUV, van και αυτοκίνητα Ford, και πολυτελή οχήματα Lincoln. Η εταιρεία επιδιώκει κορυφαίες θέσεις στους τομείς ηλεκτροκίνησης, υπηρεσιών διασυνδεδεμένων οχημάτων και λύσεων κινητικότητας, μεταξύ των οποίων τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης, ενώ παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company. Η Ford απασχολεί περίπου 186.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, τα προϊόντα της και την Ford Motor Credit Company υπάρχουν στον ιστότοπο corporate.ford.com.

Η Ford Ευρώπης είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, πώληση και συντήρηση οχημάτων μάρκας Ford σε 50 ανεξάρτητες αγορές ενώ απασχολεί περίπου 43.000 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις πλήρους ιδιοκτησίας της και κοινοπραξίες και περίπου 55.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων των μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων. Επιπλέον της Ford Motor Credit Company, οι δραστηριότητες της Ford Ευρώπης περιλαμβάνουν το Ford Customer Service Division και 14 εγκαταστάσεις παραγωγής (10 πλήρους κυριότητας και τέσσερις μη συγχωνευμένων κοινοπραξιών). Τα πρώτα αυτοκίνητα Ford έφτασαν στην Ευρώπη το 1903 – τη χρονιά που ιδρύθηκε η Ford Motor Company. Η Ευρωπαϊκή παραγωγή ξεκίνησε το 1911.

Πηγή: Ford

Nikos Loupakis

Μηχανολόγος Μηχανικός - Δημοσιογράφος

Add comment

Kατηγορίες

Ημερολόγιο

Ιανουάριος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031