Sto Timoni

Γιατί οι δήμοι προτιμούν Nissan Navara;

Το γνωστό pick up της Nissan φαίνεται ότι δεν είναι δημοφιλές μόνο μεταξύ των επαγγελματιών που το προτιμούν για να το χρησιμοποιούν όχι μόνο για μεταφορικό έργο αλλά και για τις προσωπικές τους μετακινήσεις. Το Nissan Navara είναι δημοφιλές και μεταξύ των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, με τον Δήμο Δυτικής Λέσβου να είναι αυτός που λίαν προσφάτως ενίσχυσε τις υπηρεσίες του με Nissan NAVARA.

Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου προμηθεύτηκε, λοιπόν, επτά Nissan NAVARA, για τις ανάγκες τόσο της πολιτικής προστασίας όσο και της υπηρεσίας καθαριότητας. Η προμήθεια των Nissan NAVARA πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ», με τα συγκεκριμένα οχήματα να έχουν διασκευαστεί κατάλληλα για τις ανάγκες του Δήμου, καθώς διαθέτουν, μεταξύ άλλων, αλατοδιανομέα και εκχιονιστικό μαχαίρι.

Είχε προηγηθεί ο Δήμος Πωγωνίου με ένα ακόμα Nissan NAVARA, του οποίου η προμήθεια πραγματοποιήθηκε επίσης στο πλαίσιο του προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ», με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα και με ιδίους πόρους του Δήμου.

Νωρίτερα, δύο ακόμα Nissan Navara είχε προμηθευτεί ο Δήμος Χερσονήσου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης, ενώ παράλληλα ο Δήμος Πλατανιά, επίσης σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κρήτης και με χρηματοδότηση μέσω ΕΣΠΑ, προμηθεύτηκε δύο ακόμα οχήματα του τύπου αυτού, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των υπηρεσιών του.

Nissan Navara αγόρασαν επίσης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού οι δήμοι Σουλίου και Πρεσπών, ενώ την ίδια περίοδο η ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου παρέδωσε στο Δήμο Ερμούπολης Σύρου ένα πυροσβεστικό Nissan NAVARA. Με δεξαμενή νερού χωρητικότητας 500 λίτρων και με αυτόνομο πυροσβεστικό συγκρότημα, το pick-up της Nissan μπορεί να καλύψει υπηρεσιακές ανάγκες στον τομέα της πρόληψης φυσικών καταστροφών, προστασίας του περιβάλλοντος, πυροπροστασίας και ενίσχυσης της πολιτικής προστασίας.

Το Nissan Navara προτιμήθηκε από τους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς πέραν της δυνατότητας μεταφοράς φορτίου διαθέτει και εντυπωσιακές off-road δυνατότητες, αλλά και αντοχή στη σκληρή χρήση. Σημειώστε ότι συνοδεύεται από εγγύηση πέντε ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων.

Δείτε περισσότερα για το Nissan NAVARA στο https://www.nissan.gr/vehicles/new-vehicles/navara-2019.html

Nikos Loupakis

Μηχανολόγος Μηχανικός - Δημοσιογράφος

Add comment

Kατηγορίες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031