Sto Timoni

Το μέλλον του αυτοκινήτου είναι Cabrio!… Max-Out & Nissan Futures

Με ένα πλήρως ηλεκτρικό κάμπριο, το Max-Out, που πραγματοποιεί το φυσικό ντεμπούτο του, σε μια εκδήλωση διάρκειας ενός μήνα η Nissan κάνει μια επίδειξη των ανησυχιών της σχετικά με το μέλλον της βιώσιμης κινητικότητας: Nissan Futures, λοιπόν, στα «κεντρικά» της εταιρίας (Nissan Global Headquarters Gallery), από τις 4 Φεβρουαρίου έως την 1η Μαρτίου.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων της εκδήλωσης, η Nissan αποκάλυψε ένα φυσικό πρωτότυπο μοντέλο του Max-Out EV κάμπριο. Το μοντέλο είχε αποκαλυφθεί προηγουμένως, σε εικονική μορφή, ως μέρος του οράματος Nissan Ambition 2030, που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2021.

Max Out concept

Δημιουργημένο πάνω στην θεμελιώδη ιδέα του ενιαίου “συνόλου” οδηγού – αυτοκινήτου, το διθέσιο κάμπριο Nissan Max-Out έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια αίσθηση ελευθερίας συνδυασμένη με μια βελτιωμένη, δυναμική εμπειρία οδήγησης. Το Max-Out αποτελεί δείγμα της διάθεσης της Nissan για την ανάπτυξη μιας μεγάλης γκάμας προηγμένων και εντυπωσιακών οχημάτων, με ξεκάθαρο όραμα για το πώς μπορούν να ωφελήσουν τόσο τους χρήστες τους, όσο και την κοινωνία.

Το Max-Out , το οποίο θα εκτίθεται κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενσαρκώνει τη φιλοδοξία της Nissan να υποστηρίξει μεγαλύτερη πρόσβαση τόσο στη βιώσιμη όσο και στην καινοτόμο κινητικότητα.

Nissan Futures

Το Nissan Futures θα περιλαμβάνει διαδραστικά δρώμενα με τους επισκέπτες, συζητήσεις σε πάνελ με ειδικούς και διάφορες προβολές, όλα με στόχο να παρουσιάσουν τις καινοτομίες της μάρκας στην ηλεκτροκίνηση, την ευφυΐα στα οχήματα, τη διαχείριση ενέργειας, την επαναχρησιμοποίηση της μπαταρίας των αυτοκινήτων και πολλά άλλα. Οι εκδηλώσεις και οι συζητήσεις θα είναι επίσης διαθέσιμες για παρακολούθηση εξ αποστάσεως.

Πληροφορίες για την προβολή της εκδήλωσης και το περιεχόμενό της, είναι διαθέσιμες στον παγκόσμιο εταιρικό ιστότοπο της Nissan και θα προβάλλονται στα κανάλια YouTube και LinkedIn. Η είσοδος στο Nissan Global Headquarters Gallery και η συμμετοχή στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις (φυσικά ή εικονικά) θα είναι δωρεάν.

V2X και επαναχρησιμοποίηση των μπαταριών των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κατανοήσουν τις δεκαετείς πρωτοβουλίες της Nissan στο Vehicle-to-Everything (V2X) και την επαναχρησιμοποίηση των μπαταριών, μέσω δύο συζητήσεων, στις 21 Φεβρουαρίου, μεταξύ των ειδικών της Nissan και των συνεργατών της. Αυτά τα πάνελ θα διερευνήσουν πώς η Nissan ηγείται της βιομηχανίας μέσω της συνεργασίας της με λοιπούς εταίρους, για να προετοιμαστεί για τις διάφορες προκλήσεις και ευκαιρίες που θα φέρει η επερχόμενη μεγάλης κλίμακας μετάβαση στην ηλεκτρική κινητικότητα.

Εβδομαδιαίες συζητήσεις σε πάνελ Talk 4 Futures

Η Nissan, θέλοντας να προσεγγίσει μια σειρά σημαντικά θέματα όπως η βιωσιμότητα, η οικονομία, η καινοτομία και ο πολιτισμός, μέσω του Talk 4 Futures, συμμετέχει σε ανοιχτό διάλογο με άτομα που ασκούν επιρροή, συμπεριλαμβανομένων των ειδικών και των καταναλωτών της Gen Z. Οι συζητήσεις αυτές θα λαμβάνουν χώρα κάθε Σάββατο από τις 13:30 (JST) στο Nissan Global Headquarters Gallery.

Μέσω δημόσιων εκδηλώσεων όπως το Nissan Futures, η Nissan συνεχίζει να δημιουργεί ευκαιρίες για αμφίδρομο διάλογο που θα της επιτρέψει να κατανοήσει καλύτερα τις ατομικές και κοινωνικές ανάγκες και να κατευθύνει τις δυνάμεις της προς έναν καθαρότερο, ασφαλέστερο και χωρίς αποκλεισμούς κόσμο.

Πηγή: Nissan

Angelos Papapaschalis

Add comment

Kατηγορίες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031