Sto Timoni
lifesavers ford

Ford ‘Lifesavers’, επεισόδιο 1ο: μία διασώστρια κυνηγά το όνειρό της

Οδηγός και διασώστρια συνεργάζονται και είναι πάντα έτοιμοι να σπεύσουν να βοηθήσουν ασθενείς και τραυματίες στη Βαλένθια

Αφού τελείωσε το Πανεπιστήμιο, η Sarai Granell Vicente ακολούθησε μία καριέρα στον τομέα των πωλήσεων. Όμως, παρά το γεγονός ότι εργαζόταν σκληρά, δεν ένοιωθε ικανοποιημένη. Είχε έρθει η ώρα να κυνηγήσει το όνειρό της και να γίνει διασώστρια/πλήρωμα ασθενοφόρου.

ford lifesaversΤο πρώτο βίντεο της νέας σειράς ‘Lifesavers’  της Ford παρουσιάζει την Sarai μόλις τέσσερις μήνες στο νέο της ρόλο. Ξεκινώντας μία 12ωρη νυχτερινή βάρδια, την παρακολουθούμε να εκτελεί τα καθήκοντά της και μαθαίνουμε τι την οδήγησε να γίνει διασώστρια/πλήρωμα ασθενοφόρου. Από τη μία σπεύδει να βοηθήσει έναν 96-χρονο άνδρα με προβλήματα αναπνοής, από την άλλη το καθήκον την καλεί σε ένα καυγά σε μπαρ της πόλης: μία συνηθισμένη νύχτα για την Sarai γεμάτη αδρεναλίνη και στιγμές περισυλλογής.

Δουλεύοντας στην Valencia Ambulancias Edetanas (Ισπανία), η Sarai μπορεί να αντιμετωπίζει αμφιβολίες και φόβους, αλλά τελικά νιώθει ότι τώρα κάνει το καλύτερο που μπορεί κάθε ημέρα.

Η σειρά ‘Lifesavers’

Σε κάθε επεισόδιο της σειράς ‘Lifesavers’, οι βιντεοκάμερες της Ford απαθανατίζουν τις σκληρές καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο πρωταγωνιστής-διασώστης υπηρετώντας τις τοπικές κοινότητες. Η σειρά θα περιλαμβάνει:

  • Επεισόδιο 1: Υπηρεσία Ασθενοφόρων Βαλένθιας, Ισπανία
    31 Μαΐου, 2021
  • Επεισόδιο 2: Διάσωση σε Νερό, Τσεχία
    21 Ιουνίου, 2021
  • Επεισόδιο 3: Διάσωση στο Όρος Derby, Μ. Βρετανία
    12 Ιουλίου, 2021
  • Επεισόδιο 4: Πυροσβεστή Υπηρεσία Μασαλίας, Γαλλία
    2 Αυγούστου, 2021
  • Επεισόδιο 5: Πυροσβεστική Υπηρεσία, Σλοβενία
    23 Αυγούστου, 2021
  • Επεισόδιο 6: Βαυαρικός Ερυθρός Σταυρός, Γερμανία
    Η ημ/νία θα ανακοινωθεί αργότερα

«Για μένα, ο μεγαλύτερος φόβος είναι να μην ξέρεις τι πρέπει να κάνεις πηγαίνοντας σε ένα περιστατικό. Να μη γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις και μετά να αποτυγχάνεις… πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα.»
Sarai Granell Vicente, πλήρωμα ασθενοφόρου, Βαλένθια

«Αυτό που αποτυπώσαμε είναι απλά μία μικρή γεύση από την ένταση, το ωμό πάθος και το θάρρος που προσφέρει η Sarai σε κάθε ασθενή που εισέρχεται στο ασθενοφόρο της κάθε βράδυ. Μετά από δύο νύχτες οι εικονολήπτες ήταν εξουθενωμένοι, ενώ η Sarai από την άλλη συνέχισε να εργάζεται και αφού έκλεισαν οι κάμερες.»
Jerome Isaac, producer, Makerhouse/ Ford of Europe

Πηγή: Ford

Angelos Papapaschalis

Add comment

Kατηγορίες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031