Sto Timoni

H Ford για τα παιδιά που μένουν σπίτι

Επιστροφή στις ρίζες, στον παλιό καλό καιρό μέσω του διαδικτύου – στο http://www.fordfamilyfunhub.com/προτείνει η Ford στους γονείς που θέλουν να βρουν ένα τρόπο να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά τους. Ασυνήθιστο βέβαια το εύρημα, αλλά μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματικό καθώς η  ενασχόληση με τη ζωγραφική και με παιχνίδια που κάποτε γίνονταν με χαρτί και μολύβι μπορεί να αποδειχθεί αποτελεσματικό μέσο για να κρατήσεις τα παιδιά μέσα στο σπίτι ήρεμα και ευδιάθετα.

Βλέπετε αυτό είναι μία πρόκληση – πολύ περισσότερο όταν χρησιμοποιείς μέσα, τα οποία την εποχή σήμερα την εποχή της κυριαρχίας των ψηφιακών μέσων μπορεί από κάποιους να θεωρούνται ξεπερασμένα, όμως σε παλιότερες εποχές ήταν δεδομένα, ακόμα και για τα κάπως μεγαλύτερα παιδιά. Σον ειδικό ιστότοπο http://www.fordfamilyfunhub.com/, λοιπόν που δημιούργησε η Ford, μπορεί κανείς να βρει και να κατεβάσει παιχνίδια όπως λαβύρινθους, φωτογραφίες για να εντοπίσει τις μεταξύ τους διαφορές να χρωματίσει σκίτσα ή να ζωγραφίσει ένα αυτοκίνητο με το μολύβι του, ακολουθώντας κουκίδα την κουκκίδα μία διαδρομή.

Το υλικό που μπορεί εύκολα να βρει κανείς στο http://www.fordfamilyfunhub.com/ θα ανανεώνεται διαρκώς και θα μπορεί να «κατέβει» με το πάτημα ενός κουμπιού σε αρχείο pdf προκειμένου εν συνεχεία να τυπωθεί.

 

Angelos Papapaschalis

Add comment

Kατηγορίες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031