Sto Timoni

Ford LCV: Πέντε χρόνια στην επαγγελματική κορυφή

Η Ford είναι για 5η χρονιά η μάρκα με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ελλάδα στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV). H διαχρονική εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού στα LCV μοντέλα της Ford χάρισαν στην εταιρεία τη χρονιά που πέρασε την πρωτιά με μερίδιο αγοράς που έφτασε το 16%. Το δημοφιλέστερο μοντέλο της γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων Ford ήταν το Ranger.

Επιβεβαιώνοντας για μία ακόμα φορά την εμπιστοσύνη του ελληνικού κοινού στα καταξιωμένα και αξιόπιστα επαγγελματικά της μοντέλα – όπως τα Fiesta Van, Transit, Transit Custom και Ranger – η Ford αναδείχτηκε για πέμπτη χρονιά τα τελευταία έξι χρόνια η Νο 1 σε πωλήσεις εταιρεία στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων (LCV – Light Commercial Vehicles) στην Ελλάδα.

Η νέα αυτή πρωτιά έρχεται ως επισφράγισμα της κορυφαίας δυναμικής της Ford στην κατηγορία των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων, επιβεβαιώνοντας συγχρόνως την πληρότητα των διαθέσιμων προτάσεών της στο συγκεκριμένο τμήμα της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου.

FORD TRANSIT

Έτσι, από το πρακτικό Fiesta Van και το ακούραστο Transit, έως το σκληροτράχηλο Ranger, η Ford συνεχίζει να προσφέρει προτάσεις που εμπνέουν σιγουριά και αυτοπεποίθηση στον πελάτη καλύπτοντας πλήρως, χωρίς συμβιβασμούς και με προσιτό κόστος, τις ανάγκες του Έλληνα επαγγελματία οδηγού. Ταυτόχρονα, τα LCV μοντέλα Ford εξασφαλίζουν στους επαγγελματίες οδηγούς και τους διαχειριστές στόλων πλήθος πρόσθετων πλεονεκτημάτων, χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες, τα κορυφαία χαρακτηριστικά ασφάλειας και άνεσης, αλλά και τα απαράμιλλα επίπεδα αντοχής και αξιοπιστίας που προσφέρουν.

Πρώτη για πέμπτη χρονιά!

Σε μία αγορά στην οποία τόσο η ζήτηση όσο και οι πωλήσεις LCV οχημάτων εμφανίζονται για το 2021 σημαντικά αυξημένες σε σχέση με τα επίπεδα του 2020, τα LCV μοντέλα της Ford κατέκτησαν το μεγαλύτερο μερίδιο στο σύνολο της κατηγορίας τους, το οποίο ανήλθε στο 16%.

Ford Transit Connect

Το αειθαλές Ranger αναδείχθηκε ως το δημοφιλέστερο σε πωλήσεις μοντέλο στη γκάμα των LCV οχημάτων της Ford, σημειώνοντας αύξηση πωλήσεων κατά 17% σε σχέση με το 2020, ενώ αντίστοιχα, το Transit Custom, το οποίο αύξησε τις πωλήσεις του κατά 49% σε σχέση με τα επίπεδα της ίδιας χρονιάς, αναδείχθηκε πανηγυρικά ως το best-seller επαγγελματικό van στην κατηγορία 1 τόνου.

# # #

Σχετικά με τη Ford Motor Company

Η Ford Motor Company είναι μία παγκόσμια εταιρεία με έδρα στο Dearborn, Michigan, που έχει δεσμευτεί να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, όπου όλοι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κινούνται και να κυνηγούν τα όνειρά τους. Το πρόγραμμα Ford+ για την ανάπτυξη και τη δημιουργία αξίας συνδυάζει υφιστάμενα πλεονεκτήματα, νέες δυνατότητες και σταθερές σχέσεις με τους πελάτες για τον εμπλουτισμό των εμπειριών και την ενίσχυση της πιστότητας αυτών των πελατών.  Η Ford σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται και υποστηρίζει τεχνικά μία πλήρη γκάμα συνδεδεμένων και όλο και περισσότερο εξηλεκτρισμένων επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων: Φορτηγά, SUV, van και αυτοκίνητα Ford, και πολυτελή οχήματα Lincoln. Η εταιρεία επιδιώκει κορυφαίες θέσεις στους τομείς ηλεκτροκίνησης, υπηρεσιών διασυνδεδεμένων οχημάτων και λύσεων κινητικότητας, μεταξύ των οποίων τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης, ενώ παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company. Η Ford απασχολεί περίπου 186.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, τα προϊόντα της και την Ford Motor Credit Company υπάρχουν στον ιστότοπο corporate.ford.com.

Ford Fiesta Van

Η Ford Ευρώπης είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, πώληση και συντήρηση οχημάτων μάρκας Ford σε 50 ανεξάρτητες αγορές ενώ απασχολεί περίπου 43.000 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις πλήρους ιδιοκτησίας της και κοινοπραξίες και περίπου 55.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων των μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων. Επιπλέον της Ford Motor Credit Company, οι δραστηριότητες της Ford Ευρώπης περιλαμβάνουν το Ford Customer Service Division και 14 εγκαταστάσεις παραγωγής (10 πλήρους κυριότητας και τέσσερις μη συγχωνευμένων κοινοπραξιών). Τα πρώτα αυτοκίνητα Ford έφτασαν στην Ευρώπη το 1903 – τη χρονιά που ιδρύθηκε η Ford Motor Company. Η Ευρωπαϊκή παραγωγή ξεκίνησε το 1911.

Angelos Papapaschalis

Add comment

Kατηγορίες

Ημερολόγιο

Ιούνιος 2022
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930