Sto Timoni

Με 1300 αυτοκίνητα η Renault ενάντια στον Κορωνοϊό

Η Renault μπαίνει στη μάχη κατά του Κορωνοϊού, με τη διάθεση 1.300 αυτοκίνητων για τις ανάγκες των καθημερινών του υγειονομικού προσωπικού της Γαλλίας.

Από αυτά, τα 300 είναι ηλεκτρικά Renault ZOE που διατίθενται στο προσωπικό των 9 μεγαλύτερων νοσοκομείων στην περιοχή του Παρισιού, μέσω του προγράμματος κοινής χρήσης αυτοκινήτων ZITY, το οποίο εγκαινιάστηκε τον περασμένο Φεβρουάριο. Από τις 30 Μαρτίου, τα αυτοκίνητα είναι τοποθετημένα κοντά στα νοσοκομεία και είναι διαθέσιμα στα στελέχη που τα χρειάζονται για τις μετακινήσεις τους, κατά τη διάρκεια της βάρδιας τους. Τα αυτοκίνητα καθαρίζονται, απολυμαίνονται και φορτίζονται συνεχώς, κατά τη διάρκεια τη μέρας, από το προσωπικό της υπηρεσίας ΖΙΤΥ, σύμφωνα με τους θεσπισμένους κανόνες υγιεινής.

Παράλληλα, το δίκτυο πωλήσεων της Renault σε όλη τη Γαλλία, διαθέτει στο υγειονομικό προσωπικό όλης της χώρας ένα στόλο 1.000 αυτοκινήτων, για τις προσωπικές του μετακινήσεις, στις περιπτώσεις που το προσωπικό αυτοκίνητο έχει χαλάσει ή χρειάζεται service και υπάρχει άμεση ανάγκη μετακίνησης. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μέσω μιας online πλατφόρμας, όπου γίνεται το αίτημα και αναλαμβάνει να διεκπεραιωθεί από τον πλησιέστερο, στον αιτούντα, dealer της Renault Γαλλίας.

Για τη συγκεκριμένη υπηρεσία, η διάθεση του κάθε αυτοκινήτου υπόκειται στους αυστηρούς κανόνες υγιεινής που έχουν θεσπιστεί από τις υγειονομικές αρχές, για τον περιορισμό της διασποράς του ιού. Έτσι, πριν από κάθε παράδοση, το όχημα πλένεται σχολαστικά και το εσωτερικό του απολυμαίνεται με εγκεκριμένα προϊόντα και με πανιά μιας χρήσης. Στα καθίσματα, το τιμόνι και τον επιλογέα ταχυτήτων τοποθετούνται ειδικά προστατευτικά, ενώ τα κλειδιά απολυμαίνονται και παραδίδονται σε κλειστό φάκελο.

 

Angelos Papapaschalis

Add comment

Kατηγορίες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031