Sto Timoni

Με τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες η Renault στο Παρίσι

Με το σύνθημα “REVOLUTION IS ON” κατεβαίνει το Renault Group στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, τον Οκτώβριο, κομίζοντας νέα μοντέλα, υπηρεσίες και συνέργειες. Όσο για την ίδια τη Renault αυτή θα παρουσιάσει τρία εντελώς νέα μοντέλα.

Renault, Dacia, Alpine και Mobilize, συμμετέχουν, λοιπόν, στην επερχόμενη Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού (17 έως 23 Οκτωβρίου), με το σύνθημα «Revolution is on». Η έκθεση είναι μια ευκαιρία για κάθε μάρκα να παρουσιάσει τουλάχιστον μία αποκλειστική Παγκόσμια Πρεμιέρα, καθώς και τις τελευταίες καινοτομίες της, τις συνεργασίες της, αλλά και αρκετά εμβληματικά οχήματα από τη γκάμα της.

Renault: 3 Παγκόσμιες Πρεμιέρες

Η Renault θα παρουσιάσει σε παγκόσμια πρώτη, μια νέα προσέγγιση για ένα από τα πλέον εμβληματικά της μοντέλα, το Renault 4, καθώς και το πρώτο Kangoo E-Tech electric που έχει σχεδιαστεί για οικογένειες. Ολοκληρώνοντας τις  εορταστικές εκδηλώσεις για τα 50 χρόνια του Renault 5, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει ένα σπορ εκθεσιακό μοντέλο. Παράλληλα, η Renault θα παρουσιάσει το νέο Renault Megane E-Tech electric και το νέο Renault Austral E-Tech Hybrid, μοντέλα που στοχεύουν να της δώσουν και πάλι μια από τις κορυφαίες θέσεις στην κατηγορία C.

Dacia: Με νέα εταιρική ταυτότητα

Η Dacia θα παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού τη νέα της εταιρική ταυτότητα. Πρόκειται για ένα στρατηγικό βήμα για τη Dacia και μια ιστορική πρόκληση για την αυτοκινητοβιομηχανία: στο περίπτερο της Dacia ο επισκέπτης θα μπορεί να ανακαλύψει τη νέα σχεδιαστική προσέγγιση, αλλά και τις νέες εμπορικές δραστηριότητες, που δεν περιορίζονται μόνο στα μοντέλα τα οποία θα παρουσιαστούν.

Alpine: Ένα αποκλειστικό πρωτότυπο

Η Alpine, θα είναι παρούσα και αυτή στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού. Παράλληλα, με τις πιο πρόσφατες καινοτομίες και τη συμμετοχή της στη Formula 1, η μάρκα θα παρουσιάσει, σε παγκόσμια πρώτη, ένα ολοκαίνουργιο πρωτότυπο, που αποτυπώνει το μέλλον των μοντέλων αλλά και της αγωνιστικής στρατηγικής της, ανοίγοντας, έτσι, ένα νέο κεφάλαιο στον μετασχηματισμό της.

Mobilize: Το μέλλον της κινητικότητας για όλους, με πλήθος υπηρεσιών

Αφιερωμένη στις νέες λύσεις μετακίνησης, η Mobilize θα παρουσιάσει το όραμά της για τις αστικές μετακινήσεις μέσω των μελλοντικών οχημάτων και ιδεών της, ειδικότερα του Mobilize Duo, που έχει σχεδιαστεί με βάση τη λογική του shared mobility, και το οποίο θα είναι επίσης διαθέσιμο με συνδρομή. Παράλληλα, μια σειρά υπηρεσιών της Mobilize θα διευκολύνουν τις μετακινήσεις ανθρώπων και αγαθών σε πολύπλοκα αστικά περιβάλλοντα, ενώ στο Παρίσι θα παρουσιαστούν οι ενεργειακές της λύσεις και το όραμά της για τον τομέα της ενέργειας.

HYVIA

H HYVIA είναι μια κοινοπραξία μεταξύ του Renault Group και της αμερικανικής εταιρείας Plug Power, που αφορά στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου οικοσυστήματος υδρογονοκίνησης. Στην έκθεση θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά, μεταξύ άλλων, το υδρογονοκίνητο Master Van H2-TECH στην έκδοση παραγωγής που είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στο δρόμο.

Πηγή: Renault

Nikos Loupakis

Μηχανολόγος Μηχανικός - Δημοσιογράφος

Add comment

Kατηγορίες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031