Sto Timoni

Δωρεάν έλεγχος και φόρτιση μπαταρίας για Ford

H Ford Motor Ελλάς παρέχει τώρα τη δυνατότητα δωρεάν ελέγχου και φόρτισης της μπαταρίας του αγαπημένου σας Ford στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο Ford της προτίμησης σας. Η καλή κατάσταση της μπαταρίας εξασφαλίζει μετακινήσεις χωρίς προβλήματα, τη σωστή λειτουργία συστημάτων όπως το Start&Stop, αλλά και τη καλή απόδοση του αυτοκινήτου εν γένει. Η παρατεταμένη ακινησία του αυτοκινήτου και οι χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα θέτουν σε δοκιμασία την μπαταρία η οποία μπορεί να αποφορτιστεί

Ήδη συμπληρώνεται ένας χρόνος από την αρχή της πανδημίας που βιώνουμε και  η παρατεταμένη ακινησία του αυτοκινήτου, σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούν κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μπορούν να προκαλέσουν την αποφόρτιση της μπαταρίας του. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε το όχημά μας στη διάθεσή μας όταν θελήσουμε να το χρησιμοποιήσουμε και η μη δυνατότητα εκκίνησής του μπορεί να μας αποδιοργανώσει και να χαλάσει το πρόγραμμά μας. Ως εκ τούτου, η καλή κατάσταση της μπαταρίας αποτελεί πολύ σημαντικό παράγοντα, ώστε να αποφύγει κανείς απροσδόκητες καταστάσεις, ταλαιπωρία και ανατροπή του προγράμματός του.

Θέλοντας να σας προστατεύσει από τέτοιου είδους καταστάσεις, το δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Ford σάς δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε και να φορτίσετε την μπαταρία του αυτοκινήτου σας χωρίς καμία απολύτως οικονομική επιβάρυνση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προγραμματίσετε το ραντεβού σας στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο της προτίμησής σας, το οποίο θα αναλάβει να φροντίσει την μπαταρία σας, ώστε να απολαμβάνετε περισσότερα ξέγνοιαστα και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα πίσω από το τιμόνι του αγαπημένου σας Ford.

Με την επίσκεψή σας αυτή θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε επίσης έναν δωρεάν ολοκληρωμένο έλεγχο της κατάστασης του οχήματος σας. Η ενέργεια αυτή περιλαμβάνει ένα λεπτομερή έλεγχο ασφαλείας 20 σημείων του αυτοκινήτου σας, ο οποίος θα διεξαχθεί από εκπαιδευμένους και πιστοποιημένους τεχνικούς της Ford. Και φυσικά, πάντα σεβόμενοι την υπόσχεση της Ford Care Code καθώς το δίκτυο των Επίσημων Σημείων Εξυπηρέτησης Ford εργάζεται και ενεργεί ώστε να διασφαλίσει ότι οι πελάτες μας θα παραμείνουν ασφαλείς.

Σχετικά με τη Ford Motor Company

Η Ford Motor Company είναι μία παγκόσμια εταιρεία με έδρα στο Dearborn, Michigan. Η εταιρεία σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται και εξυπηρετεί τεχνικά όλη τη γκάμα αυτοκινήτων, φορτηγών, SUV & ηλεκτρικών οχημάτων Ford και πολυτελών οχημάτων Lincoln, παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company και επιδιώκει κορυφαίες θέσεις στους τομείς ηλεκτροκίνησης, λύσεων μετακίνησης συμπεριλαμβανομένων αυτόνομων οχημάτων και συνδεδεμένων υπηρεσιών. Η Ford απασχολεί περίπου 188.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Ford, τα προϊόντα της και τη Ford Motor Credit Company, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο corporate.ford.com.

Η Ford Ευρώπης είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, πώληση και συντήρηση οχημάτων μάρκας Ford σε 50 ανεξάρτητες αγορές ενώ απασχολεί περίπου 45.000 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις πλήρους ιδιοκτησίας της και κοινοπραξίες και περίπου 58.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων των μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων. Επιπλέον της Ford Motor Credit Company, οι δραστηριότητες της Ford Ευρώπης περιλαμβάνουν το Ford Customer Service Division και 19 εγκαταστάσεις παραγωγής (12 πλήρους κυριότητας και επτά μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων). Τα πρώτα αυτοκίνητα Ford έφτασαν στην Ευρώπη το 1903 – τη χρονιά που ιδρύθηκε η Ford Motor Company. Η Ευρωπαϊκή παραγωγή ξεκίνησε το 1911.

Πηγή: Ford Motor Hellas

Nikos Loupakis

Μηχανολόγος Μηχανικός - Δημοσιογράφος

Add comment

Kατηγορίες

Ημερολόγιο

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930