Sto Timoni

Η Nissan θα πουλά ηλεκτρική ενέργεια από ΑΠΕ σε εργαζομένους της

Η Nissan ανακοίνωσε ότι θα πουλά ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από σχεδόν 100% ανανεώσιμες πηγές ενέργειας στο προσωπικό της στην Ιαπωνία, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για την ουδετερότητα του άνθρακα. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διάθεσης ενέργειας, θα απευθύνεται αρχικά στους υπαλλήλους που ζουν στην περιοχή του Κάντο και θα ξεκινήσει στις αρχές του οικονομικού έτους 2022.

Με βάση τα αποτελέσματα πραγματικών δοκιμών που χρησιμοποιούν ηλεκτρικά οχήματα, η Nissan θα προσδιορίσει τον ιδανικό επιχειρηματικό συνεργάτη για να προσφέρει ελκυστικά πακέτα τιμολόγησης ενέργειας στους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων Nissan, όπως το Nissan LEAF και το Nissan Ariya.

Nissan showcases Electric Ecosystem designed to deliver the future of driving today

Για την προώθηση της οικιακής φόρτισης από χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων, η Nissan ξεκίνησε την πώληση ηλεκτρικής ενέργειας, μέσω επιλεγμένων αντιπροσωπειών, το 2019. Με στόχο τη μελλοντική διαχείριση ενέργειας που βασίζεται στα ηλεκτρικά οχήματα, η Nissan συμμετέχει επίσης σε διάφορα πεδία  δοκιμών, στην κατεύθυνση ανάπτυξης συνεργασιών με εταιρείες ενέργειας.

Nissan showcases Electric Ecosystem designed to deliver the future of driving today

Η Nissan έχει ανακοινώσει ότι στοχεύει να γίνει ουδέτερη από άνθρακα σε όλο τον κύκλο ζωής των προϊόντων της, έως το 2050. Προς το σκοπό αυτό, εργάζεται για την παροχή μηδενικών εκπομπών σε όλες τις πτυχές των δραστηριοτήτων της, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης, της κατασκευής και των πωλήσεων. Η Nissan διαμορφώνει επίσης ένα επιχειρηματικό μοντέλο που χρησιμοποιεί ηλεκτρική ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αξιοποιώντας παράλληλα τις δυνατότητες αποθήκευσης των υψηλής χωρητικότητας μπαταριών από τα ηλεκτρικά οχήματα που κατασκευάζει.

Nissan celebrates World EV Day by kicking off pre-orders of the all-electric Ariya in Norway

Τον περασμένο μήνα, η Nissan ανακοίνωσε το μακροπρόθεσμο όραμά της, το Nissan Ambition 2030, προκειμένου να ανταποκριθεί στις εξελισσόμενες περιβαλλοντικές, κοινωνικές ανάγκες, αλλά και στις ανάγκες των πελατών της. Για να γίνει μια πραγματικά βιώσιμη εταιρεία, η Nissan οδεύει προς έναν καθαρότερο, ασφαλέστερο και χωρίς αποκλεισμούς κόσμο. Βασιζόμενη στη στρατηγική της για την ηλεκτροκίνηση, τα επόμενα 10 χρόνια η Nissan στοχεύει να προσφέρει πολλά συναρπαστικά EVs και τεχνολογικές καινοτομίες, ενώ διευρύνει τις δραστηριότητές της παγκοσμίως.

Τοποθετώντας την ηλεκτροκίνηση στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της, η Nissan θα χρησιμοποιήσει την πλούσια εμπειρία της για να υιοθετήσει μια πρωτοποριακή και ολοκληρωμένη προσέγγιση, προκειμένου να επιταχύνει τις πρωτοβουλίες για την επίτευξη ουδετερότητας άνθρακα.

Πηγή: Nissan

Angelos Papapaschalis

Add comment

Kατηγορίες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031