Sto Timoni

Η Nissan επέστρεψε στο Super Bowl

Η Nissan επέστρεψε στο Super Bowl με ένα μήνυμα: Μια συναρπαστική οδήγηση αλλάζει τα πάντα! Το να βρεθείτε  πίσω από το τιμόνι ενός εμβληματικού αυτοκινήτου μπορεί να μεταμορφώσει εντελώς τη στάση σας. Η διαφήμιση της Nissan στο Super Bowl φέρνει στο προσκήνιο αυτό το συναίσθημα, με ένα εξίσου εμβληματικό καστ πρωταγωνιστών.

Η διαφήμιση διάρκειας 60 δευτερολέπτων με τίτλο “Thrill Driver” είναι μέρος μιας ολιστικής καμπάνιας της Nissan στις ΗΠΑ,  που περιλαμβάνει το ολοκαίνουργιο Nissan Z και το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Ariya. Στο σποτ πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός και συν-δημιουργός του Schitt’s Creek Eugene Levy, ενώ συμμετέχει ως guest star και η Πρέσβειρα της Nissan, Brie Larson. Στη διαφήμιση συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί Danai Gurira, Dave Bautista και Catherine O’Hara.

“Ήταν μια μεγάλη απόφαση για εμάς να επιστρέψουμε σε αυτό το μεγάλο αθλητικό γεγονός. Η χρονική στιγμή ήταν τέλεια για να τοποθετήσουμε τη «νέα» Nissan σε ένα μεγαλύτερο επίπεδο”, δήλωσε η Allyson Witherspoon, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος μάρκετινγκ της Nissan στις ΗΠΑ. “Έχουμε ένα απίστευτο καστ, έχει γίνει μια  υπέροχη παραγωγή, γεμάτη δράση. Θέλαμε να δείξουμε πώς η οδήγηση ενός  Nissan μπορεί πραγματικά να αλλάξει τα πάντα. Αυτό είναι ένα σημείο εκκίνησης για τα Nissan Ariya και Z και θα κάνουμε μεγάλο πάταγο σε αυτή την παγκόσμιας εμβέλειας εκδήλωση.”

Η ιστορία του Thrill Driver ξετυλίγεται με τον Levy να περπατά σε ένα στούντιο, απολαμβάνοντας τον πρωινό του καφέ, όταν συναντά την Larson και το ολοκαίνουργιο Nissan Z.

Γοητευμένος από το αυτοκίνητο, ο Levy αποδοκιμάζει την πρόταση της Larson να πάρει το Z για μια παιχνιδιάρικη βόλτα, χαμογελώντας και λέγοντας “ο καφές μου φτάνει”. Χωρίς να χρειαστεί περισσότερα για να πειστεί, ο Levy εγκαταλείπει το στούντιο με το  Z και βγαίνει για μια βόλτα στο Λος Άντζελες, οδηγώντας στην αρχή συντηρητικά. Καθώς ο Levy αρχίζει να «αισθάνεται» τη συγκίνηση που του προσφέρει το Z,  παραδίδεται στον δυναμικό χαρακτήρα του και αρχίζει να αλλάζει τις ταχύτητες σαν επαγγελματίας.

Νιώθοντας κάπως σαν ροκ σταρ πίσω από το τιμόνι του Z, ο Levy πετυχαίνει την Catherine O’Hara στο δρόμο, η οποία οδηγεί ένα Nissan Ariya. Η O’Hara εκπλήσσεται όταν βλέπει τον Levy με το σπορ αυτοκίνητο και τα  έντονα χρώματα. Η αντίδρασή της τα λέει όλα.

Ο “μετασχηματισμός” συνεχίζεται ακόμα και  όταν ο Levy αναγκάζεται να σταματήσει σε ένα φανάρι, περνώντας από ένα καφέ όπου η Danai Gurira και ο Dave Bautista μιλούν για ένα σενάριο. Παρατηρούν τον Levy μέσα στο Ζ, καθώς  δεν τον έχουν δει ποτέ με αυτό το “cool” ύφος. Καθώς το φανάρι γίνεται πράσινο  και ο Levy πατάει το γκάζι του 3,0 λίτρων V-6 διπλά υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα του Z, η Gurira και ο Bautista μπαίνουν στο κλίμα.

Μέσα σε λίγα λεπτά ο Levy  “μεταμορφώνεται” σε πρωταγωνιστή μιας ταινίας δράσης “υψηλών οκτανίων”, με τίτλο “Thrill Driver”. H Gurira και ο Bautista μεταμορφώνονται και αυτοί σε συμπρωταγωνιστές του, συνεργαζόμενοι μαζί του  για να εμποδίσουν τους κακούς. Πίσω από το τιμόνι του Nissan Z, ο Levy έχει γίνει άλλος άνθρωπος : τα μακριά μαλλιά, τα τατουάζ και ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν δείχνουν τις “προθέσεις” του. Στον κορυφαίο επίλογο της ταινίας, ο Levy ετοιμάζεται να εκτελέσει ένα απίστευτο ακροβατικό με το Nissan Ζ, που κόβει την ανάσα.

Στη συνέχεια, το σποτ μας “προσγειώνει” στην πραγματικότητα σε μια κατάμεστη κινηματογραφική αίθουσα, με το κοινό να παρακολουθεί την πρεμιέρα της ταινίας, αποθεώνοντας τον Levy. Μετά την εκδήλωση, ο Levy και οι ηθοποιοί  φεύγουν από τον κινηματογράφο, περιστοιχισμένοι από ένα πλήθος δημοσιογράφων και θαυμαστών, και ετοιμάζονται να επιβιβαστούν στο ολοκαίνουργιο Nissan ARIYA. Η ζωή του Levy μεταμορφώθηκε εντελώς χάρη στη συγκίνηση που του προσέφερε η οδήγηση του Nissan Z. Ωστόσο, η Larson του επιφυλάσσει για το τέλος μια απρόσμενη “έκπληξη”…

Δείτε το συναρπαστικό σποτ της Nissan εδώ:

Πηγή: Nissan

 

Angelos Papapaschalis

Add comment

Kατηγορίες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031