Sto Timoni

Η Ford Motor Ελλάς μεγάλος χορηγός του 8ου XTERRA Greece

Υποστηρίζοντας σημαντικές αθλητικές διοργανώσεις που προάγουν στη χώρα μας την άμιλλα και το αθλητικό εν γένει ιδεώδες, η Ford Motor Ελλάς αποτέλεσε το μεγάλο χορηγό του φετινού 8ου XTERRA Greece Off Road Triathlon/Aquathlon & O.W.S. Challenge που διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία το διήμερο 16-17 Οκτωβρίου από την XTERRA Greece – TRIMORE και το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Στα πλαίσια του 8ου XTERRA Greece Off Road Triathlon/Aquathlon & O.W.S. Challenge και με την αμέριστη στήριξη της Ford Motor Ελλάς, εκατοντάδες κορυφαίοι και ερασιτέχνες τριαθλητές και αθλητές από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο βρέθηκαν στην Ακτή της Βουλιαγμένης για να λάβουν μέρος στη μεγάλη αυτή γιορτή, ενώ πλήθος κόσμου παρακολούθησε τις προσπάθειές τους στην κολύμβηση, την ορεινή ποδηλασία και το ορεινό τρέξιμο.

Φέτος, χάρη στη διεξαγωγή του Cross Aquathlon δύο αποστάσεων, οι διοργανωτές έδωσαν τη δυνατότητα σε ακόμη περισσότερους αθλητές να ζήσουν μία μοναδική εμπειρία και να γνωρίσουν το ορεινό τρίαθλο, αλλά και την κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης (O.W.S.), που εκτός από την απόσταση του 1, 2,5 και 5 χλμ., περιελάβανε κι έναν πρωτότυπο αγώνα ταχύτητας 200 μέτρων σε σειρές των 20 ατόμων.

 

Την ίδια στιγμή, η διήμερη αθλητική γιορτή, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του XTERRA Greece, ήταν γεμάτη από παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις για την οικογένεια, τους λάτρεις της περιπέτειας και τα παιδιά – όπως cross aquathlon, lazer run, ποδηλατική βραδυπορία και σκυταλοδρομίες μικρών αποστάσεων τρεξίματος – προσφέροντας σε όλους μία πλούσια ψυχαγωγική εμπειρία και επαφή με έναν πιο υγιή τρόπο ζωής.

Στο 8ο XTERRA Greece Off Road Triathlon/Aquathlon & O.W.S. Challenge ήταν χαρακτηριστική η παρουσία των προηγμένων μοντέλων της γκάμας Ford και ιδιαίτερα της νέας, αμιγώς ηλεκτρικής Ford Mustang Mach-E, η οποία είναι διαθέσιμη στη χώρα μας σε πισωκίνητες (RWD) και τετρακίνητες εκδόσεις (AWD) και μπαταρία 75 kWh ή 98 kWh, που εξασφαλίζουν αυτονομία με μια πλήρη φόρτιση που φτάνει έως και τα 610 km βάσει του πρωτοκόλλου WLTP.

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη νέα Mustang Mach-E και διαμορφώστε τη δική σας κάνοντας κλικ εδώ.

Πηγή: Ford Motor Ελλάς

# # #

Σχετικά με τη Ford Motor Company

Η Ford Motor Company είναι μία παγκόσμια εταιρεία με έδρα στο Dearborn, Michigan, που έχει δεσμευτεί να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, όπου όλοι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κινούνται και να κυνηγούν τα όνειρά τους. Το πρόγραμμα Ford+ για την ανάπτυξη και τη δημιουργία αξίας συνδυάζει υφιστάμενα πλεονεκτήματα, νέες δυνατότητες και σταθερές σχέσεις με τους πελάτες για τον εμπλουτισμό των εμπειριών και την ενίσχυση της πιστότητας αυτών των πελατών.  Η Ford σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται και υποστηρίζει τεχνικά μία πλήρη γκάμα συνδεδεμένων και όλο και περισσότερο εξηλεκτρισμένων επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων: Φορτηγά, SUV, van και αυτοκίνητα Ford, και πολυτελή οχήματα Lincoln.

Η εταιρεία επιδιώκει κορυφαίες θέσεις στους τομείς ηλεκτροκίνησης, υπηρεσιών διασυνδεδεμένων οχημάτων και λύσεων κινητικότητας, μεταξύ των οποίων τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης, ενώ παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company. Η Ford απασχολεί περίπου 186.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, τα προϊόντα της και την Ford Motor Cr-edit Company υπάρχουν στον ιστότοπο corporate.ford.com..

Η Ford Ευρώπης είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, πώληση και συντήρηση οχημάτων μάρκας Ford σε 50 ανεξάρτητες αγορές ενώ απασχολεί περίπου 43.000 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις πλήρους ιδιοκτησίας της και κοινοπραξίες και περίπου 55.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων των μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων. Επιπλέον της Ford Motor Credit Company, οι δραστηριότητες της Ford Ευρώπης περιλαμβάνουν το Ford Customer Service Division και 14 εγκαταστάσεις παραγωγής (10 πλήρους κυριότητας και τέσσερις μη συγχωνευμένων κοινοπραξιών). Τα πρώτα αυτοκίνητα Ford έφτασαν στην Ευρώπη το 1903 – τη χρονιά που ιδρύθηκε η Ford Motor Company. Η Ευρωπαϊκή παραγωγή ξεκίνησε το 1911.

Angelos Papapaschalis

Add comment

Kατηγορίες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031