Sto Timoni

Η CITROËN Karellis Racing TEAM στο ΕΚΟ RALLY ACROPOLIS 2023 με CITROËN C3 RALLY2

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης και ο Ηλίας Παναγιωτούνης (οδηγός και συνοδηγός, αντίστοιχα), είναι ένα ακόμα έμπειρο ελληνικό πλήρωμα – αυτό της CITROËN Karellis Racing TEAM – που συμμετέχει στο φετινό Rally Acropolis με ένα Citroën C3 Rally2, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Το αυτοκίνητο είναι εξελιγμένο από τη γνωστή αγωνιστική ομάδα TRT, υποστηριζόμενη από την Citroën Racing εδώ και χρόνια.

*με συμμετοχή σε 3 Acropolis, πρωταθλητής Ελλάδος στην Κατηγορία F2 το 2017 και έχοντας στο ενεργητικό του πολλές διακρίσεις και νίκες σε αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος, **με συμμετοχή σε 11 Acropolis, κυπελλούχος χώματος 2015, 2ος ERC Acropolis 2016 και το 2017 με Peugeot 208 1os f2 ERC και πρωταθλητής Ελλάδος F2

Το Ελληνικό πλήρωμα Καρέλλης – Παναγιωτούνης, θα αγωνισθεί με τη μεγάλη χορηγία του Ομίλου Συγγελίδη,της γνωστής πολυεθνικής εταιρείας ταχυμεταφορών DHL, αλλά και με την υποστήριξη της Santander Consumer Finance (SCF), που δραστηριοποιείται από το 2021 στην καταναλωτική χρηματοδότηση στην χώρα μας, καθώς και με την στήριξη της διεθνούς εταιρείας λιπαντικών TOTAL Energies και της Eurorepar Car Service του ομίλου Stellantis, που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από τον Όμιλο Συγγελίδη. Ακόμη, την αγωνιστική ομάδα των Καρέλλη – Παναγιωτούνη υποστηρίζουν η Λόξας ΑΕ, με εξοπλισμούς συνεργείων αλλά και η τοπική εταιρεία της Λαμίας PPG Μπάκας με προϊόντα βαφής αυτοκινήτων. Φυσικά, σημαντική τεχνική και υλική υποστήριξη θα παρέχει ο Όμιλος Karellis Group που αποτελεί επί σειρά ετών Επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή των Μαρκών Citroën, Peugeot, Opel, Mazda, DS Automobiles, Isuzu & Kymco, στη Στερεά Ελλάδα.

Ο Χρυσόστομος Καρέλλης, δήλωσε με την ανακοίνωση της συμμετοχής του για το φετινό Rally Acropolis:

«Θεωρούμε μεγάλη τιμή που μπορούμε να συμμετάσχουμε στο φετινό επετειακό Ράλι Ακρόπολις. Είμαστε έτοιμοι και ανυπόμονοι να αγωνιστούμε ανάμεσα στα Ελληνικά & διεθνή πληρώματα. Με συνοδηγό τον Ηλία Παναγιωτούνη, θα αγωνιστούμε και πάλι με ένα Citroen C3 R2, με τον τρόπο που αγαπάμε, με πάθος και θέαμα, στην κατηγορία WRC2. Σημασία έχει για εμάς έχει όχι μόνο το να αγωνιστούμε στον υπέρτατο αγώνα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην χώρα μας, αλλά και οι εμπειρίες που αποκτούμε εμείς και οι μηχανικοί μας στον μαγικό κόσμο της αυτοκίνησης, με στόχο την συνεχή εξέλιξη της γνώσης του αντικειμένου μας και την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας! Ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς καθώς και τους υποστηρικτές μας που χωρίς αυτούς το όνειρο της συμμετοχής μας στο Ράλι Ακρόπολις του να αγωνιστούμε δεν θα γινόταν πραγματικότητα.»

Το αυτοκίνητο που θα τρέξει είναι το C3 Rally2 με κινητήρα 1.6 λίτρων, που αποδίδει 282 ίππους με κίνηση και στους 4 τροχούς. Ακολουθούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αγωνιστικού.

H παρουσίαση της Ομάδας και του αυτοκινήτου θα γίνει στα τέλη Αυγούστου παρουσία δημοσιογράφων, χορηγών και παραγόντων του μηχανοκίνητου αθλητισμού, της πολιτικής ηγεσίας αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας.

Σχετικά με την Karellis Group:

Η Karellis Group ιδρύθηκε από τον Παναγιώτη Καρέλλη πριν από 42 χρόνια και ήταν από τους πρώτους επίσημους αντιπροσώπους της Citroën στην Ελλάδα. Με τα χρόνια, βλέποντας την ανάγκη για μια σφαιρική κάλυψη των αναγκών της αυτοκίνησης και με την σημαντική συμβολή της νέας γενιάς του Χρυσόστομου Καρέλλη, εξελίχθηκε σε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα εμπορίας επιβατικών και επαγγελματικών αυτοκινήτων στη Στερεά Ελλάδα. Οι 4 αντιπροσωπείες των Μαρκών Citroën, Peugeot, DS Automobiles, Mazda αλλά και Opel, του Ομίλου Συγγελίδη μεταξύ άλλων, η ολοκληρωμένη μονάδα τεχνικής εξυπηρέτησης & ανταλλακτικών και οι νέες υπηρεσίες για το μέλλον του Mobility, αποτελούν το σύγχρονο προφίλ του Ομίλου, που τον καθιστούν μία από τις πιο ολοκληρωμένες κάθετες μονάδες σε πανελλαδικό επίπεδο.

Angelos Papapaschalis

Add comment

Kατηγορίες

Ημερολόγιο

Ιούλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031