Sto Timoni

Εικονικό κατάστημα Ford: Aγοράζοντας αυτοκίνητο μέσω βιντεοκλήσης

H Ford παρουσιάζει το πρώτο εικονικό κατάστημα, την πρώτη εικονική έκθεση αυτοκινήτων, η οποία προσφέρει εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια τη δυνατότητα να έχει κανείς μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone του την ίδια, εξατομικευμένη εμπειρία που εισπράττει όταν επισκέπτεται τους εκθεσιακούς χώρους της μάρκας. 

  • Σχεδιάζοντας και προσφέροντας καινοτόμα «εργαλεία» επικοινωνίας και εξυπηρέτησης για τους πελάτες της στην Ελλάδα, η Ford εγκαινιάζει σήμερα την πρώτη Εικονική Έκθεση Αυτοκινήτων
  • Από την άνεση του σπιτιού τους ή από οποιαδήποτε άλλο μέρος, όλοι τώρα μπορούν να πραγματοποιούν βιντεοκλήση με έναν Επίσημο Συνεργάτη Ford, ώστε να απολαμβάνουν εξατομικευμένες υπηρεσίες σε συνδυασμό με μία μοναδική εμπειρία ανάλογη με εκείνη που εισπράττουν στη χώρα μας στους εκθεσιακούς χώρους της μάρκας
  • Η Εικονική Έκθεση Αυτοκινήτων της Ford προσφέρει μοναδικές δυνατότητες για κάθε πελάτη σε ένα απόλυτα ασφαλές και κατανοητό περιβάλλον ξενάγησης και εξυπηρέτησης
  • Η υπηρεσία δεν απαιτεί την εγκατάσταση επιπλέον λογισμικού στον υπολογιστή, το tablet ή το κινητό τηλέφωνο

Παραμένοντας πάντα στο πλευρό των πελατών της, η Ford αναζητά διαρκώς νέα «εργαλεία» που στόχο έχουν την πιο άμεση και απρόσκοπτη επικοινωνία και εξυπηρέτησή τους. Υπό το πρίσμα αυτό και με πρωταρχικό στόχο την παροχή καινοτόμων για τα ελληνικά δεδομένα υπηρεσιών που εναρμονίζονται πλήρως με τις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες, η Ford παρουσιάζει την πρώτη Εικονική Έκθεση Αυτοκινήτων, η οποία προσφέρει εύκολα, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια τη μοναδική δυνατότητα να απολαύσει κανείς μέσα από την οθόνη του υπολογιστή, του tablet ή του smartphone του την ίδια, εξατομικευμένη εμπειρία που εισπράττει όταν επισκέπτεται τους εκθεσιακούς χώρους της μάρκας.

Με τη διαδικασία περιήγησης στην Εικονική Έκθεση Αυτοκινήτων να είναι εύκολη για όλους, καθώς δεν απαιτείται η εγκατάσταση επιπλέον λογισμικού στον υπολογιστή, το tablet ή το «έξυπνο» κινητό του πελάτη, η υπηρεσία επιτρέπει στους πελάτες να πραγματοποιούν βιντεοκλήση με έναν Επίσημο Συνεργάτη ή εκπρόσωπο της Ford πατώντας πάνω στον κύκλο που εμφανίζεται στην κάτω δεξιά πλευρά της ιστοσελίδας της Ford www.ford.gr ή στην ιστοσελίδα του Επίσημου Συνεργάτη της.

Αμέσως μετά την πραγματοποίηση της σχετικής σύνδεσης, ένας σύμβουλος πωλήσεων είναι σε θέση να προσφέρει σε κάθε πελάτη ξεχωριστά μία εξατομικευμένη εμπειρία που ταιριάζει στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες του. Οι υπηρεσίες που προσφέρει η Εικονική Έκθεση Αυτοκινήτων δεν περιορίζονται μόνο στην αναλυτική παρουσίαση της γκάμας των αυτοκινήτων Ford, αλλά επεκτείνεται και σε άλλους τομείς. Για παράδειγμα, η συζήτηση με τον σύμβουλο πωλήσεων θα βοηθήσει στην επιλογή του ιδανικού αυτοκινήτου που θα ικανοποιήσει απόλυτα τόσο τις ανάγκες όσο και τον προϋπολογισμό του πελάτη.

Επίσης, μέσω μιας ολοκληρωμένης περιήγησης 360 μοιρών, οι πελάτες μπορούν τώρα να γνωρίσουν «μέσα και έξω» το όχημα που επιθυμούν να αγοράσουν καθώς βέβαια και τα επιμέρους χαρακτηριστικά που τους ενδιαφέρουν. Η Εικονική Έκθεση Αυτοκινήτων της Ford παρέχει επίσης τη δυνατότητα δημιουργίας ενός οχήματος με εξατομικευμένες προδιαγραφές στην πλατφόρμα Διαμόρφωσης, την οποία ο σύμβουλος πωλήσεων θα μοιραστεί με τον πελάτη, ώστε ο τελευταίος να την αποθηκεύσει και να ανατρέξει σ’ αυτήν οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμεί.

Επιπλέον οφέλη και δυνατότητες

Με την Εικονική Έκθεση Αυτοκινήτων μέσω της βιντεοκλήσης με τον Επίσημο Συνεργάτη Ford, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να ενημερωθεί με αναλυτικό τρόπο για όλα τα τρέχοντα προωθητικά και χρηματοδοτικά προγράμματα της εταιρείας. Τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η υπηρεσία δεν σταματούν εδώ, καθώς κάθε πελάτης μπορεί μέσω της Εικονικής Έκθεσης Αυτοκινήτων να προγραμματίσει το Test Drive του αυτοκινήτου που επιθυμεί να αγοράσει με αφετηρία το σπίτι του ή την έκθεση του Επίσημου Συνεργάτη Ford, ακολουθώντας πάντα όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας έναντι του COVID-19.

Η ξενάγηση και συνολικά η εξυπηρέτηση που λαμβάνουν οι επισκέπτες μέσω της Εικονικής Έκθεσης Αυτοκινήτων πραγματοποιείται σε όλες τις φάσεις σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον που εξασφαλίζει πλήρως την ιδιωτικότητά τους, καθώς η βιντεοκλήση είναι μονόδρομη, λειτουργεί δηλαδή με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί κανείς να δει εσάς ή το περιβάλλον απ’ όπου καλείτε.

Επισκεφθείτε την Εικονική Έκθεση Αυτοκινήτων της Ford μέσα από το κυκλικό εικονιδίου που εμφανίζεται στο κάτω δεξί μέρος της ιστοσελίδας www.ford.gr

Δείτε περισσότερα εδώ: www.ford.gr/useful-information/dealer-video-call

Σχετικά με τη Ford Motor Company

Η Ford Motor Company είναι μία παγκόσμια εταιρεία με έδρα στο Dearborn, Michigan, που έχει δεσμευτεί να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, όπου όλοι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κινούνται και να κυνηγούν τα όνειρά τους. Το πρόγραμμα Ford+ για την ανάπτυξη και τη δημιουργία αξίας συνδυάζει υφιστάμενα πλεονεκτήματα, νέες δυνατότητες και σταθερές σχέσεις με τους πελάτες για τον εμπλουτισμό των εμπειριών και την ενίσχυση της πιστότητας αυτών των πελατών.  Η Ford σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται και υποστηρίζει τεχνικά μία πλήρη γκάμα συνδεδεμένων και όλο και περισσότερο εξηλεκτρισμένων επιβατικών και επαγγελματικών οχημάτων: Φορτηγά, SUV, van και αυτοκίνητα Ford, και πολυτελή οχήματα Lincoln. Η εταιρεία επιδιώκει κορυφαίες θέσεις στους τομείς ηλεκτροκίνησης, υπηρεσιών διασυνδεδεμένων οχημάτων και λύσεων κινητικότητας, μεταξύ των οποίων τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης, ενώ παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company. Η Ford απασχολεί περίπου 186.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, τα προϊόντα της και την Ford Motor Credit Company υπάρχουν στον ιστότοπο corporate.ford.com.

Η Ford Ευρώπης είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, πώληση και συντήρηση οχημάτων μάρκας Ford σε 50 ανεξάρτητες αγορές ενώ απασχολεί περίπου 43.000 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις πλήρους ιδιοκτησίας της και κοινοπραξίες και περίπου 55.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων των μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων. Επιπλέον της Ford Motor Credit Company, οι δραστηριότητες της Ford Ευρώπης περιλαμβάνουν το Ford Customer Service Division και 14 εγκαταστάσεις παραγωγής (10 πλήρους κυριότητας και τέσσερις μη συγχωνευμένων κοινοπραξιών). Τα πρώτα αυτοκίνητα Ford έφτασαν στην Ευρώπη το 1903 – τη χρονιά που ιδρύθηκε η Ford Motor Company. Η Ευρωπαϊκή παραγωγή ξεκίνησε το 1911.

 

Angelos Papapaschalis

Add comment

Kατηγορίες

Ημερολόγιο

Ιούνιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930