Sto Timoni

Διπλό βραβείο για Hyundai Tucson και IONIQ 5 από το Auto Bild

Το μεγάλο γερμανικό περιοδικό αυτοκινήτου Auto Bild βράβευσε δύο μοντέλα της Hyundai ως «Καλύτερα Εισαγόμενα Αυτοκίνητα της Χρονιάς». Συγκεκριμένα, το IONIQ 5 κατέκτησε την κορυφή της κατηγορίας «Electric Car» και το TUCSON της κατηγορίας «Medium SUV», καθώς και τα δύο οχήματα εντυπωσίασαν τους κριτές με την ευρυχωρία και τα έξυπνα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους.

Η Hyundai κατέκτησε δύο κατηγορίες ταυτόχρονα στα «Καλύτερα Εισαγόμενα Αυτοκίνητα της Χρονιάς» (Best Import Cars) του περιοδικού Auto Bild. Στην κατηγορία «Medium SUV», το Hyundai TUCSON εντυπωσίασε τους συντάκτες και στάθηκε στην κορυφή του βάθρου, ενώ το IONIQ 5 κατέκτησε την κατηγορία «Electric Car».

Τόσο το TUCSON όσο και το IONIQ 5 εντυπωσίασαν τους συντάκτες / υπεύθυνους δοκιμών. «Η Hyundai εξυπηρετεί τόσο το νέο όσο και τον παλιό κόσμο με τις αρετές που απαιτούνται για να πείσει τους πελάτες: σχεδιασμό, καινοτομία και επιδόσεις». Οι κριτές επαίνεσαν το εσωτερικό τους, τα έξυπνα τεχνολογικά χαρακτηριστικά τους, όπως το Blind-Spot View Monitor (BVM) και την «ελκυστική τους σχεδίαση». Το αμιγώς ηλεκτρικό μεσαίο CUV IONIQ 5 κέρδισε επίσης βραβείο για την καινοτόμο τεχνολογία υπερταχείας φόρτισης 800 volt: «Το IONIQ 5 φορτίζει πιο γρήγορα από σχεδόν οποιοδήποτε άλλο αυτοκίνητο στην αγορά».

Ο Tom Drechsler, Αρχισυντάκτης του Auto Bild, έδωσε την ακόλουθη ετυμηγορία για το TUCSON: «Το Hyundai TUCSON κερδίζει νέους πελάτες για τη Hyundai με τη συναρπαστική του σχεδίαση, αλλά δεν κάνει το λάθος να θέλει να είναι πολύ μοντέρνο στο εσωτερικό. Σε αυτό προστίθεται η ισορροπημένη σχέση τιμής-απόδοσης».

«Το βραβείο του Auto Bild για το TUCSON το μοντέλο με τις μεγαλύτερες πωλήσεις και το επαναστατικό μας IONIQ 5 ως «Καλύτερα Εισαγόμενα Αυτοκίνητα» είναι μια επιβεβαίωση ότι έχουμε κάνει πολλά πράγματα σωστά» δήλωσε ο κ. Andreas-Christoph Hofmann, Vice President Marketing και Product στην Hyundai Motor Europe. «Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να πείσουμε τους συντάκτες/υπεύθυνους δοκιμών τόσο με τις καινοτόμες τεχνολογίες μας όσο και για τα αξιόπιστα ποιοτικά χαρακτηριστικά και την τολμηρή σχεδίαση αυτών των δύο νεοφερμένων μοντέλων».

Οι νικητές στα «Καλύτερα Εισαγόμενα Αυτοκίνητα της Χρονιάς» του Auto Bild επιλέγονται από τη συντακτική ομάδα. Η απόφαση τους βασίζεται στους βαθμούς που συγκεντρώθηκαν σε κάθε ένα από τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν από το περιοδικό Auto Bild.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Hyundai Tucson κέρδισε πρόσφατα ένα ακόμα πιο σημαντικό βραβείο, καθώς αναδείχθηκε “Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα” για το 2022

Σχετικά με την Hyundai Motor Europe

Η Hyundai Motor Europe HQ ιδρύθηκε επίσημα το 2000 με την έδρα της στο Offenbach της Γερμανίας. Είναι η περιφερειακή έδρα που είναι υπεύθυνη για περισσότερες από 40 αγορές με περισσότερα από 3.000 σημεία πώλησης, λαμβάνοντας μερίδιο αγοράς 4,4% το 2021 (στοιχεία ACEA). Το 72% των οχημάτων Hyundai που πωλούνται στην Ευρώπη είναι μοντέλα σχεδιασμένα, κατασκευασμένα, δοκιμασμένα και κατασκευασμένα στην Ευρώπη για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των Ευρωπαίων πελατών, τα οποία εξυπηρετούνται από την εκτεταμένη ευρωπαϊκή υποδομή της εταιρείας. Αυτό περιλαμβάνει δύο εργοστάσια που εξυπηρετούν κυρίως την Ευρώπη: στην Τσεχική Δημοκρατία και την Τουρκία.

Το 2020, η Hyundai Motor Company εδραίωσε τη θέση της ως ηγέτης στην εποχή της ηλεκτροκίνησης με την κυκλοφορία του IONIQ, μιας αποκλειστικής μάρκας BEV που βασίζεται στην καινοτόμο πλατφόρμα Electric Global Modular Platform (E-GMP). Την ίδια χρονιά, περισσότερο από το 13% των αυτοκινήτων Hyundai που πωλήθηκαν στην Ευρώπη ήταν οχήματα μηδενικών εκπομπών – συμπεριλαμβανομένου του αμιγώς ηλεκτρικού subcompact SUV KONA Electric, του ηλεκτρικού οχήματος κυψελών καυσίμου 2ης γενιάς NEXO και του αμιγώς ηλεκτρικού IONIQ 5, του πρώτου μοντέλου της νέας μάρκας IONIQ – καθιστώντας τη Hyundai έναν από τους κορυφαίους κατασκευαστές όσον αφορά το μερίδιο του στόλου καθώς και τις συνολικές πωλήσεις οχημάτων μηδενικών ρύπων στην Ευρώπη.

Στο IONIQ 5, καθώς και στα επερχόμενα μοντέλα IONIQ 6 και IONIQ 7, η Hyundai συνδυάζει τις πελατοκεντρικές εμπειρίες του οχήματος με μηδενικές εκπομπές ρύπων – όπως η εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση, το ευρύχωρο εσωτερικό και η ισχύς που παρέχεται από την μπαταρία – με μελλοντικές καινοτομίες που συνδυάζουν σχεδίαση , τεχνολογία και υπηρεσίες για τη βελτίωση των εμπειριών του τρόπου ζωής εντός και εκτός του αυτοκινήτου. Τα concept cars της Hyundai Prophecy και SEVEN δείχνουν ήδη τι στοχεύει να πετύχει η εταιρεία με τα επόμενα μοντέλα IONIQ. Περισσότερο από το 75% της γκάμα της Hyundai στην Ευρώπη διατίθεται με ηλεκτροκίνητη έκδοση.

Η Hyundai προσφέρει το μοναδικό της πακέτο πενταετούς εγγύησης απεριόριστων χιλιομέτρων σε όλα τα νέα αυτοκίνητα που πωλούνται στην Ευρώπη, παρέχοντας στους πελάτες πενταετή εγγύηση χωρίς όριο χιλιομέτρων, πέντε χρόνια οδική βοήθεια και πέντε χρόνια τεχνικών ελέγχων.

Πηγή: Hyundai

Angelos Papapaschalis

Add comment

Kατηγορίες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031