Sto Timoni

Ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα λέει ότι έχει η Ford

Είδος σε έλλειψη έχει γίνει το αυτοκίνητο – και η Ford φαίνεται να έχει μια άμεση λύση για όποιον θέλει και μπορεί να αγοράσει καινούριο ΙΧ ή ελαφρύ επαγγελματικό, αφού εξασφάλισε την άμεση διαθεσιμότητα ενός περιορισμένου αριθμού οχημάτων για την ελληνική αγορά.

Το αυτοκίνητο αυτοκινητάκι – κατά το ψωμί ψωμάκι – έχουμε πει τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς τα προβλήματα στην παραγωγή δημιούργησαν τις γνωστές ελλείψεις με επακόλουθο τις μακροχρόνιες αναβολές. Και να που η Ford μας λέει, περίπου, τρέξτε να προλάβετε, αφού υπάρχει δυνατότητα για άμεση παράδοση στην Ελλάδα μιας σειράς επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων Ford – αλλά για περιορισμένο αριθμό οχημάτων!

Τα μοντέλα που είναι άμεσα διαθέσιμα για παράδοση στους πελάτες αφορούν εκδόσεις των επιβατικών μοντέλων Ford Focus, Ford Puma, Ford Kuga, Ford Mustang Mach-E και Ford Explorer, καθώς και των επαγγελματικών Ford Transit Connect, Ford Transit Courier και Ford Ranger Raptor.

 

Συγκεκριμένα, και όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν και να παραλάβουν άμεσα και τα εξής: το μικρομεσαίο Focus στις εκδόσεις ST-Line X, Active και Active X, καθώς και το crossover Puma σε εκδόσεις με τα κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού ST-Line X και Vivid Ruby.

Επίσης, το δημοφιλές Kuga είναι επίσης άμεσα διαθέσιμο στην έκδοση ST-Line και το plug-in υβριδικό Explorer στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line. Όσο για την αμιγώς ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E, οι πελάτες έχουν τώρα τη δυνατότητα να αποκτήσουν τόσο την “πισωκίνητη” (RWD) όσο και την “τετρακίνητη” (AWD) έκδοση.

Για τους Έλληνες επαγγελματίες οδηγούς, η Ford εξασφάλισε την άμεση διαθεσιμότητα στην Ελλάδα δύο από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της. Ο λόγος για τα Transit Connect και Transit Courier, αμφότερα άμεσα διαθέσιμα στην έκδοση Trend.

Τέλος, για τους λάτρεις των επιδόσεων και της απόλυτης off-road περιπέτειας, η Ford Motor Ελλάς διαθέτει για άμεση παράδοση τόσο το κορυφαίο Ranger Raptor με τον καταξιωμένο ντίζελ κινητήρα 2.0L EcoBlue 213PS, όσο και το ολοκαίνουργιο μοντέλο, το οποίο τροφοδοτείται από τον πανίσχυρο κινητήρα 3.0L EcoBoost V6 292PS της Ford.

Για περισσότερες πληροφορίες και την παραγγελία αλλά και την άμεση παράδοση του μοντέλου που επιθυμούν, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον επίσημο έμπορο Ford της επιλογής τους.

Μπορείτε να δείτε όλα τα παραπάνω μοντέλα στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford εδώ: https://www.ford.gr/

 

Nikos Loupakis

Μηχανολόγος Μηχανικός - Δημοσιογράφος

Add comment

Kατηγορίες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031