Sto Timoni

Εγγύηση τιμής από την Peugeot

Η Peugeot δίνει εγγύηση τιμής. Η πρωτοφανής έλλειψη αυτοκινήτων που ταλαιπωρεί την αγορά αυτοκινήτου – και μαζί της τον τελικό καταναλωτή που είναι υποχρεωμένος να περιμένει πολλούς μήνες, χωρίς μάλιστα να είναι βέβαιος για το πόσο θα του κοστίσει τελικά το καινούριο του αυτοκίνητο, οδήγησε την αντιπροσωπεία της Peugeot στην παρακάτω ενδιαφέρουσα ανακοίνωση:

“Η Peugeot καινοτομεί για ακόμη μία φορά, προσφέροντας σε όλους τους πελάτες της «εγγύηση τιμής»! Συγκεκριμένα, η ελληνική αντιπροσωπεία-αντιλαμβανόμενη την ανασφάλεια που έχει προκληθεί από την ευρύτερη αστάθεια της αγοράς- προλαμβάνει τις εξελίξεις και εξασφαλίζει ότι οι πελάτες της μάρκας που προβαίνουν σε παραγγελία θα παίρνουν μία τελική, «κλειδωμένη τιμή».

Έτσι, οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να προχωρήσουν στην παραγγελία οποιουδήποτε αυτοκινήτου της γκάμας επιθυμούν απροβλημάτιστα, αφού η συμφωνημένη τιμή των παραγγελιών θα είναι προστατευμένη από μελλοντικές ανατιμήσεις. Με αυτή την κίνηση, αποδεικνύεται έμπρακτα πως η μάρκα σέβεται την εμπορική της πορεία και ακολουθεί μία στρατηγική που χαρακτηρίζεται από ειλικρίνεια, σεβασμό και συνέπεια προς τον καταναλωτή.

Η «εγγύηση τιμής» προσφέρεται από το επίσημο δίκτυο διανομέων Peugeot σε όλη την Ελλάδα και αφορά σε όλη την γκάμα των επιβατικών και επαγγελματικών μοντέλων, συμπεριλαμβανομένης και της οικογένειας των δημοφιλών SUVs, αλλά και των αμιγώς ηλεκτρικών οχημάτων της μάρκας.”

Διαβάστε για το Peugeot 3008 εδώ και για το Peugeot 2008 εδώ

Angelos Papapaschalis

Add comment

Kατηγορίες

Ημερολόγιο

Μάρτιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031