Sto Timoni

Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel: More money for your car

Περισσότερα χρήματα για το παλιό σας αυτοκίνητο υπόσχεται να δώσει η Opel, εφόσον φυσικά σκοπεύετε να αγοράσετε κάποιο από τα μοντέλα της, μέσω του προγράμματος “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel”.

Μέσω του νέου προγράμματος «Απόσυρση και Ανταλλαγή», η Opel δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους παλαιότερων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, των οποίων το κόστος χρήσης και συντήρησης είναι αρκετά υψηλό σε σχέση με την εμπορική τους αξία να προχωρήσουν πιο εύκολα στην αγορά ενός καινούριου Opel. Η Opel προσφέρει μεγαλύτερη αξία σε αυτά τα παλαιά οχήματα και καλεί τους υποψήφιους πελάτες να επισκεφθούν μια Έκθεση Opel, προκειμένου να λάβουν το μεγαλύτερο όφελος της αγοράς για το μεταχειρισμένο τους.

Παράλληλα, η Opel αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας απόσυρσης ή ανταλλαγής του παλαιού οχήματος, χωρίς καμία ανάμειξη του πελάτη, απλουστεύοντας και διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τη διαδικασία. Ως αποτέλεσμα, ο υποψήφιος αγοραστής έχει την ευκαιρία να επιλέξει το μοντέλο Opel που του ταιριάζει, ώστε να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο πιο αξιόπιστο και πιο ασφαλές, με προηγμένους και αποδοτικούς κινητήρες, εξοπλισμένο με σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και τεχνολογικές καινοτομίες.

Opel Mokka & Mokka-e

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όφελος για τον πελάτη μπορεί να φτάσει έως και τα €3.500, ανάλογα με το μοντέλο Opel που θα επιλεγεί, ενώ κάθε νέο Opel συνοδεύεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Opel Crossland

Μέσω του προγράμματος “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” οι υποψήφιοι πελάτες έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το best-seller της ελληνικής αγοράς για το 2023, Opel Corsa, που προσφέρεται με μια ολοκληρωμένη γκάμα κινητήριων συνόλων με κινητήρες βενζίνης, αλλά και ως πλήρως ηλεκτρικό, με αυτονομία έως 405 km, ενώ σύντομα αναμένονται και ήπια υβριδικές εκδόσεις.

Opel Grandland Hybrid4

Στο Πρόγραμμα συμμετέχουν επίσης και τα SUV της Opel, Mokka, Crossland και Grandland.

Το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα.

Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα “Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel” παρέχονται στο στο Επίσημο Δίκτυο Διανομέων Opel, καθώς και στο opel.gr.

Angelos Papapaschalis

Add comment

Kατηγορίες

Ημερολόγιο

Μάιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031